Hoe FdL Services werkt

FdL services heeft met de jaren een aantal goede relaties opgebouwd met een aantal kleine bedrijven, we ondersteunen en vullen elkaar aan waar nodig, en op deze wijze kunnen we continuïteit garanderen van projecten. De mensen waar ik mee samenwerk zijn allen professionals op hun gebied. Ik ken ze al jaren en heb veel met ze samen gewerkt, zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben. En onze klanten goed kunnen bedienen.

fdl_serivces_logo_over_ons

fdl_services_cranecotrol

Cranecontrol

Gespecialiseerd op het gebied van elektrische aandrijvingen en hijskraan moderniseringen. Tevens service-partner van Hans Künz GmbH en alleenvertegenwoordiger van Auxema-Stemmann.

Nedcranes

Middelgroot bedrijf, sterk in snel inspringen op storingen en problemen. Kan zowel mechanisch als elektrisch oplossingen bieden. Ook voor renovatie van zowel mechanisch als elektrische systemen en kraan onderdelen.

muton_service_logo

Muton Service

Flexibel bedrijf, sterk in elektrische montage, onderhouds- en reparatie werkzaamheden, inspecties en oplossen van storingen. Aandragen van oplossingen.

fdl_services_remat

Remat BV

Gerenomeerd bedrijf, sterk in engineering en levering van elektrische aandrijvingen voor Schepen en offshore, Lieraandrijvingen en nog veel meer, zie website.